carrousel.png

Interim

Als bedrijf heeft u zelf waarschijnlijk een veiligheidskundige in dienst die uw zaken op het gebied van Arbiedsomstandigheden regelt en organiseert. Hij of zij gaat op vakantie of kan voor langere tijd zijn uitgeschakeld door ziekte. U kunt Varkevisser Training en Advies inschakelen om 'het gat' wat dan valt op te vullen.Piet Varkevisser van Varkevisser Training en Advies

Het gezicht achter Varkevisser Training en Advies is Piet Varkevisser, een ervaren veiligheidskundige die het vermogen heeft om te verbinden en de samenwerking te bevorderen. Geduldig zijn binnen zijn vakgebied is een belangrijke eigenschap die hij ook goed beheerst. Daarnaast liggen zijn sterke punten op het creëren van draagvlak binnen afdelingen en bedrijven. Hij is sociaal, meelevend en heeft een hoog loyaliteits gevoel. Eerlijkheid en rechtvaardigheid staan bij hem hoog in het vaandel. Een veilige werkplek voor de medewerkers staat centraal in zijn aanpak, dit heeft rechtstreeks een positieve uitwerking op de productiviteit.

Zijn ervaring als veiligheidskundige ligt in de petrochemie en de zware metaal maar ook in de kunststof en kartonindustrie.

Wilt u meer weten wat Varkevisser Training en Advies voor u kan doen? Neem dan contact op.